Varmepumper

Som erhvervsdrivende kan en varmepumpe være en rigtig god løsning, og fordelene ved at investere i en varmepumpe er mange. Det er en grønnere og mere energibesparende løsning end mange andre varmekilder.

De økonomiske fordele ved en varmepumpe er store. De er billigere i drift end mange andre varmekilder og tilbagebetalingstiden er typisk kun 2-6 år.

 

Sikrer et godt forløb med effektive varmepumper

Krebs A/S sikrer jeres virksomhed et godt forløb, når I vælger at få installeret en varmepumpe. Vi har stor erfaring med at installere varmepumper til fjernvarmeværker i hele landet, og vi leverer større CO2-varmepumper med luft til vand teknologi samt nyudviklede varmepumper velegnet til mindre varmeværker.

For mindre varmeværker kan vi levere en nyudviklet standardiseret luft til vand varmepumpe i en størrelse 300 – 600 og 1200 KW pr. unit ved en fremløbstemperatur på op til 80° C. Denne nye type af varmepumpe matcher kravene for Danske Fjernvarmeværker. Vi kan desuden hjælpe med valg af komponenter, herunder reservedeles tilgængelighed. Vi kan levere hurtigt og til en konkurrencedygtig pris.

Vi kan tage os af hele processen fra projektforslag til kommunen over til byggegodkendelse, VVM-screening og idriftsætning og eftervisning af COP.

Kontakt Krebs A/S for at høre om mulighederne.

Se en af vores cases inden for installation af varmepumper her 

 

En varmepumpe er en grønnere og mere energibesparende løsning end mange andre varmekilder.
Ønsker I at høre mere om mulighederne for at få installeret en varmepumpe? Kontakt Krebs A/S i dag.