Hedtvandskedler

Hedtvandsanlæg er en type af varmeforsyning, der ved trykholdt vand kan opnå fremløbstemperaturer over 110°C, hvilket er grænsen for traditionelle varmtvandsanlæg. Krebs A/S har mange års erfaring med hedtvandsanlæg og vi ønsker at være jeres foretrukne optimeringspartner inden for energi- og varmeløsninger.  

Et hedtvandsanlæg anvendes, hvor der er behov for temperaturer, der overstiger 110°C, som er grænsen for et traditionelt varmtvandsanlæg. Hedtvandsanlæggets simple opbygning gør det ofte til en mere simpel løsning end eksempelvis et dampanlæg.

Den rette størrelse og type af hedtvandsanlæg kan variere efter størrelse på anlægget, tilgængelighed af energikilde, økonomiske faktorer og miljømæssige hensyn. Derfor er det vigtigt at få den rette rådgivning tidligt i processen.

For at sikre at jeres hedtvandsanlæg integreres på den mest optimale måde og fungerer sikkert og trygt, finder vi altid en kundetilpasset og skræddersyet løsning. Vores eksperter rådgiver og vedligeholder anlægget, hvis problemer opstår, hvilket sikrer jer, at anlægget altid fungerer optimalt.     

Et hedtvandsanlæg kan være den mest optimale varmeløsning for jer. Kontakt Krebs A/S i dag for at høre om jeres muligheder.