Luft til vand varmepumpe

Hos Krebs A/S arbejder vi med luft til vand varmepumper til erhverv og produktion. Vi kan tilbyde din virksomhed en skræddersyet varmepumpeløsning, der passer til jeres forhold og installationer.

Vores uddannede medarbejdere foretager en screening af virksomhedens forbrug og de energioptimeringsmuligheder, der findes.

Med en luft til vand varmepumpe genbruger I varmen i udeluften til runopvarmning og varmt brugsvand. En luft til vand varmepumpe er derfor et økonomisk og bæredygtigt alternativ til andre varmekilder som f.eks. naturgas, oliefyr og fjernvarme.

Krebs A/S sikrer jeres virksomhed et trygt forløb, når I vælger at få installeret en varmepumpe igennem os. Vores erfaring med at installere varmepumper til fjernvarmeværker i hele landet er stor, og vi leverer større CO2-varmepumper med luft til vand teknologi til mindre varmeværker.

Lad os klare hele processen – fra valg af komponenter til idriftsætning

For mindre varmeværker kan vi levere en nyudviklet standardiseret luft til vand varmepumpe i en størrelse 300 – 600 og 1200 KW pr. unit ved en fremløbstemperatur på op til 80°C. Denne nye type af varmepumpe matcher kravene for Danske Fjernvarmeværker.

Vi kan også hjælpe med valg af komponenter, herunder reservedeles tilgængelighed. Vi kan levere hurtigt og til en konkurrencedygtig pris.

Vi kan tage os af hele processen fra projektforslag til kommunen over til byggegodkendelse, VVM-screening og idriftsætning og eftervisning af COP.